Nieuw! Van Dale Oefenboeken

Oefen de Nederlandse, Spaanse of Italiaanse grammatica op je eigen niveau. 

Als je een taal leert, loop je vaak tegen lastige grammaticaregels aan. Met de Van Dale Oefenboeken grammatica Nederlands, Spaans en Italiaans krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. 

De nieuwe Van Dale Oefenboeken sluiten aan op de populaire reeks Van Dale Grammatica’s: alle oefeningen zijn ingedeeld in ERK-niveaus (A1-C2), zodat je op je eigen taalniveau kunt oefenen.

De Van Dale Oefenboeken zijn bovendien rijk geïllustreerd en bevatten veel culturele informatie. Ze zijn geschreven door ervaren taaldocenten en onder meer geschikt voor volwassenenonderwijs, taalcursussen, het inburgeringsexamen (Nederlands als tweede taal) en als extra materiaal op de middelbare school. Onmisbaar voor iedereen die een taal leert!

‘Docenten vragen ons keer op keer om oefeningen bij die fijne, heldere Grammatica’s. Die oefenboeken hebben we nu gemaakt.’ - Jaap Parqui, uitgever Van Dale

Nieuwsgierig?

Bekijk hier de inkijkexemplaren van de Dale Oefenboeken grammatica Nederlands, Spaans, Italiaans.

Ook verkrijgbaar

De Van Dale Oefenboeken sluiten aan bij de Van Dale Grammatica’s. De Van Dale Grammatica’szijn verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds. 

De Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden, zijn eveneens verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

 

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen