Update: Van Dale App voor iOS is geüpdatet

Update 18 juni 2019: We hebben de iOS-app succesvol kunnen updaten, dus onderstaande tijdelijke oplossingen zijn niet meer nodig.

 

De Van Dale App (iOS en Android) is te gebruiken voor iedereen die een inlogaccount heeft voor Van Dale Online professioneel en Van Dale Online op school (inclusief NT2).

------------------------

Enkele maanden geleden hebben we onze nieuwe Van Dale App geïntroduceerd: een handige gratis app voor iedereen met een inlogaccount voor Van Dale Online. We hebben een iOS- en een Android-versie gemaakt.

iOS-app
Op dit moment zijn we bezig met een update van de iOS-versie van de Van Dale App. Dit blijkt echter lastiger dan voorzien, omdat het beleid van Apple gewijzigd is. Hierdoor kost het helaas enkele maanden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren.

De Van Dale App zoals die nu in de Apple App Store staat, is gewoon te gebruiken voor iedereen met een inlogaccount voor Van Dale Online professioneel. We kunnen nu alleen geen bugfixes doorvoeren.
Heb je toegang tot Van Dale Online op school en/of op Van Dale Online Nederlands als tweede taal (NT2), dan werkt de huidige iOS-app helaas niet goed – je krijgt op dit moment een leeg wit scherm.

Tijdelijke oplossing voor Online op school en NT2
Als tijdelijke oplossing om Van Dale Online op school en Van Dale Online Nederlands als tweede taal (NT2) toch op je tablet of telefoon te kunnen gebruiken, kun je het best gebruikmaken van onze website. Die is responsief, dus past zich automatisch aan jouw apparaat aan. Hoe je op je iOS-apparaat eenvoudig een bookmark maakt en die website als Favoriet instelt, kun je in dit filmpje zien. Je kunt dit ook nalezen in onze FAQ’s.

Android-app
De Van Dale App voor Android-apparaten werkt voor iedereen met een inlogaccount voor Van Dale Online professioneel en Van Dale Online op school (inclusief NT2). Deze Android-app kunnen we nu wel updaten. Nieuwe versies verschijnen automatisch in de Google Play Store.

Via onze website en nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Van Dale App.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

Bestel nu Van Dale Online professioneel totaal en profiteer tijdelijk van meer dan 45% korting. Je betaalt geen € 398,-, maar € 198,- voor een jaar toegang tot onder andere de Dikke Van Dale, Van Dale Synoniemen Online en de woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Bestel nu in de Van Dale Webwinkel.