Gratis voor alle Van Dale Online-abonnees: de nieuwe Van Dale App

Nu te downloaden: de nieuwe Van Dale App!

Speciaal voor Van Dale Online-abonnees is Van Dale Online vanaf 7 januari ook te raadplegen via de nieuwe Van Dale App*.

Heb je een abonnement op Van Dale Online?

Dan kun je de nieuwe Van Dale App vanaf vandaag gratis downloaden in de Apple App Store (voor iOS) en Google Play Store (voor Android). Log vervolgens in met je gebruikersnaam en wachtwoord van Van Dale Online – en raadpleeg je woordenboek voortaan ook snel en eenvoudig op je smartphone of tablet.

De Van Dale App is gratis voor iedereen met een inlogaccount voor Van Dale Online Professioneel en/of Van Dale Online op school.

De Van Dale App is gekoppeld aan je abonnement en bevat zodoende exact dezelfde woordenboekenselectie als in de desktop-versie van je Van Dale Online-account.

 

* Let op: om deze app te gebruiken, heb je een inlogaccount bij Van Dale Online nodig en een actief abonnement op ten minste één Van Dale Online-product.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

Probeer nu direct en zonder verdere verplichtingen Van Dale Online professioneel voor een dag. U krijgt tijdelijk toegang tot onder andere: de Dikke Van Dale, Oxford Dictionary en de online woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Klik hier om een proefabonnement Van Dale Online professioneel aan te vragen.