Kies uw training

Maatwerk NT1

U wilt een training:
toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden; toegepast op uw persoonlijke werkzaamheden;
met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche; met teksten in het jargon van uw bedrijf en branche;
op dagen en tijden die u schikken; op dagen en tijden die u schikken;
privé of samen met collega‘s; privé of samen met collega‘s;
op een locatie naar keuze (ook in-company); op een locatie naar keuze (ook in-company);
rekening houdend met uw taalniveau; rekening houdend met uw taalniveau;
van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep? van een trainer met ervaring in uw branche en/of functiegroep?

Dan kiest u bij Van Dale Taaltrainingen voor maatwerk.

 

Voor u begint
Voorafgaand aan uw maatwerktraining krijgt u een intakegesprek en maakt u (online) een schriftelijke toets. De resultaten van het intakegesprek en de toets geven inzicht in uw leerdoelen, niveau, wensen en leerstijl. U ontvangt vervolgens een trainingsadvies met bijbehorende offerte. Indien u met een of meer collega’s de training wilt volgen, doen wij een voorstel voor een groepsindeling gebaseerd op startniveau en leerdoelen. Zodra u akkoord bent, plannen wij uw training. Dit alles kan op zeer korte termijn plaatsvinden. De Van Dale Maatwerktaaltrainingen kennen geen wachtlijsten!

 

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 - 700 2888 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

In-company

Onze taalcursussen zijn ook zeer geschikt om als groepstraining bij u op kantoor te organiseren. Ook voor deze vorm van training geldt dat de deelnemers een gelijkwaardig startniveau moeten hebben. Daarom worden deelnemers van tevoren getoetst op hun spreek- en/of schrijfvaardigheid.

 

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 - 700 2888 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 

Contactformulier