Van Dale in 2019: van oud naar nieuw

In 2019 staat Van Dale Uitgevers volop in het teken van vernieuwing: niet alleen inhoudelijk gezien (lees ook in 2019 de rubriek ‘Hoe vernieuw je de Dikke Van Dale’ van de hoofdredactie), maar ook op technologisch vlak.

 

Meestgestelde vragen

Op onze Van Dale-website vindt u voortaan een uitgebreid overzicht met meestgestelde vragen aan onze redactie, helpdesk en andere Van Dale-afdelingen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met Van Dale via e-mail of stuur ons een privébericht via Facebook of Twitter.

 

Een nieuw jaar, een nieuwe Van Dale App!

Voor iedereen met een inlogaccount voor Van Dale Online is de nieuwe Van Dale App vanaf 7 januari gratis te downloaden in de Appstore of Google Play Store.

 

Deze app is speciaal ontwikkeld voor de onlinewoordenboeken van Van Dale Online: met de Van Dale App kunt u uw Van Dale Online-abonnement ook op uw smartphone gebruiken. Op deze manier hebt u altijd uw woordenboeken van Van Dale bij de hand.

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de video

 

Nieuwjaarsactie Van Dale Online: maak kans op mooie prijzen!

Neem tussen 1 en 31 januari 2019 een abonnement op een jaartoegang van Van Dale Online, en maak kans op mooie prijzen! Bestaande abonnees doen automatisch mee met deze nieuwjaarsactie.

Van Dale verloot als hoofdprijs een jaartoegang op Van Dale Online professioneel totaal en een Van Dale-powerbank.

Overige prijzen:

•             8 x jaartoegang Dikke Van Dale Online

•             8 x Van Dale-powerbank

 

Wilt u ook in 2019 op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Van Dale? Meldt u zich dan aan voor de Van Dale-nieuwsbrief.

 

Van Dale wenst u een voorspoedig 2019 toe!

Vorig artikel
Volgend artikel

Probeer nu direct en zonder verdere verplichtingen Van Dale Online professioneel voor een dag. U krijgt tijdelijk toegang tot onder andere: de Dikke Van Dale, Oxford Dictionary en de online woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Klik hier om een proefabonnement Van Dale Online professioneel aan te vragen.