Van Dale Grote woordenboeken voor school

Slagen doe je met Van Dale!

Speciaal voor de schoolvakken Nederlands, Engels, Frans en Duits in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs in Nederland en de 2e en 3e graad van het secundair onderwijs in Vlaanderen is op 2 april 2019 de volledig nieuwe reeks Van Dale Grote woordenboeken voor school verschenen.*

Met nog meer nieuwe woorden en vertalingen, voorbeeldzinnen, nuttige taaltips en uitgebreide informatie bij elk trefwoord zijn de nieuwe Van Dale Grote woordenboeken voor school een onmisbaar hulpmiddel ter voorbereiding op het eindexamen op de middelbare school. Het eendelige Van Dale Groot woordenboek Nederlands voor school is in Nederland zelfs toegestaan bij alle eindexamens, ook bij algemene vakken als Geschiedenis en Aardrijkskunde.

De slimme vormgeving helpt leerlingen bovendien om snel een antwoord te vinden op hun taalvragen. Ook voor gevorderde taalgebruikers, studenten aan de hogeschool of universiteit en taalcursisten zijn deze woordenboeken een uitstekende bron van informatie.

 

Meer informatie over deze nieuwe reeks vind je in de Van Dale Webwinkel >>>

 

*De Van Dale Middelgrote woordenboeken Nederlands, Engels, Frans en Duits worden vanaf 2 april vervangen door de Van Dale Grote woordenboeken voor school Nederlands, Engels, Frans en Duits. De Van Dale Middelgrote woordenboeken Spaans, Italiaans en Zweeds blijven gewoon leverbaar.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen