Week van het Nederlands

Tijdens de Week van het Nederlands organiseert Van Dale Uitgevers allerlei activiteiten.

Hier vindt u daar een overzicht van. 


Gluren bij de buren (e-book) 

Tijdens de Week van het Nederlands ontvangt u het e-book Gluren bij de Buren met 50% korting! In Nederland en Vlaanderen spreken we dezelfde taal en kunnen we elkaar doorgaans goed verstaan, maar er zijn opmerkelijke verschillen. Daarover hebben Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar bij Van Dale een nieuw boek uitgebracht: Gluren bij de buren. De leukste taalverwarringen tussen Vlamingen en Nederlanders. Ontvang alléén tijdens de Week van het Nederlands 50% korting op het e-book.

Proefabonnement NT2 Online 
Probeer het online NT2-woordenboek een maand helemaal gratis! Het NT2-woordenboek is bedoeld voor iedereen die Nederlands wil leren en dat niet als moedertaal heeft. Vul hier het formulier in en kies 'ACTIVEREN'. Veel testplezier!

Apphappen!
Speciaal voor de Week van het Nederlands trakteren we deze week op 50% korting op de app Van Dale Nederlands Pro voor iOS. Voor Android en Mac is Van Dale Nederlands Plus in prijs gehalveerd.

Online dictee
Het is deze week de Week van het Nederlands. Benieuwd hoe het met uw kennis van de Nederlandse taal is gesteld? Test nu uw kennis en maak het Van Dale Dictee. Onder de deelnemers verloten wij mooie prijzen.

Gratis proefles Taalsnack
De Week van het Nederlands is een mooie gelegenheid om een Van Dale Taalsnack te proeven! Met deze online taaloefeningen kunt u uw Nederlandse taalkennis opfrissen. Ook zijn de taalsnacks een perfecte aanvulling op de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands. Zet nu uw tanden in een gratis Van Dale Taalsnack!

Workshop Zakelijk Nederlands
Op 11 oktober 2016 organiseert Van Dale Taaltrainingen een gratis workshop Zakelijk Nederlands op kantoor bij de Dikke Van Dale-redactie. Een selectie uit de Van Dale Taaltrainingen Correct NederlandsWerkwoordspellingHelder zakelijk schrijven en Zakelijke correspondentie komt aan bod, te weten werkwoordspelling, grammatica, hedendaagse conventies voor brieven en e-mails, en het actief en helder formuleren van een tekst. Na afloop van deze workshop weet u precies welke training voor u of uw collega’s interessant kan zijn. VOLGEBOEKT: Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de workshop van 11 oktober, binnenkort organiseren we weer een workshop. Wilt u op de hoogte worden gebracht wanneer u zich kunt aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@vandaletaaltrainingen.nl.