Kids thuis, voorlezen!

Op zoek naar boeken voor je kids? Met Mijn eerste Van Dale zijn jij en je peuter of kleuter urenlang zoet. Op elke pagina staan meerdere woorden, uitgelegd in de vorm van miniverhaaltjes. En snapt je kleine het nog niet helemaal: de tekeningen bij elk woord maken alles duidelijk. Echt een aanrader als boek voor het slapengaan, of voor overdag in deze thuiszitperiode.

Voor oudere kinderen is het te hopen dat ze nog niet alles gelezen hebben van Roald Dahl. Zijn boeken horen eigenlijk sowieso thuis in je boekenkast, of je nou op school zit of al met pensioen bent. En voor de echte fans hebben we deze must-have: het Roald Dahl woordenboek, waarin je de enige echte omschrijvingen van Dahl-vindsels als mensbakselfropskottel en knotszwabber tegenkomt. Plus heel veel citaten uit zijn bekendste boeken.

Vorig artikel
Volgend artikel

Zeven dagen, zeven regels. Meld je aan voor de Van Dale Taalregelchallenge 'Maar zo heb ik het geleerd!' en ontvang zeven dagen lang elke ochtend een kleine taaltest. In de bijbehorende video legt taalkundige Wouter van Wingerden in één minuut een bekende taalkwestie uit. Vervolgens krijg je drie meerkeuzevragen. Zo wordt jouw Nederlands elke dag beter!