Lekker trainen!

… en na 1 ochtend al resultaat. 
In de Taaltraining Werkwoordspelling oefen je met dt-kwesties en andere werkwoordregels. Na een halve dag geen twijfels meer over de vervoeging van een werkwoord.
Schrijf je in.

Daag jezelf uit
Je e-mailbericht zonder spelfouten. Nooit meer twijfelen tussen ‘een aantal is/zijn’. Met de training Correct Nederlands heb je onze spelling en grammatica binnen 1 dag weer helemaal onder de knie. En na de training blijf je actief aan de slag met onze Van Dale Taalsnacks.
Schrijf je in.

Krijg je er geen genoeg van?
Ga aan de slag met je zakelijke communicatie, in het Nederlands of Engels. Is jouw schrijfstijl wel duidelijk voor collega’s? Hoe raak jij de juiste snaar bij je klant? Hoe leg jij je zakenrelatie uit wat jouw ‘function’ of ‘job’ is? Na deze een- of tweedaagse trainingen communiceer je als een professional. Schrijf je nu in voor Zakelijk Engels, Helder zakelijk schrijven of Zakelijk correspondentie.

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

Bestel nu Van Dale Online professioneel totaal en profiteer tijdelijk van meer dan 45% korting. Je betaalt geen € 398,-, maar € 198,- voor een jaar toegang tot onder andere de Dikke Van Dale, Van Dale Synoniemen Online en de woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Bestel nu in de Van Dale Webwinkel.