Ik ga op vakantie en ik neem mee op mijn tablet ...

Van Dale E-books zijn ideaal voor op vakantie of onderweg. Hier onze top 5 voor een heerlijke zomer, of u nu in Nederland op vakantie gaat of over de grens!

1.    Van Dale Taalcursus voor genieters (in de talen Spaans, Frans en Italiaans)
De Van Dale Taalcursussen voor genieters lezen als een glossy magazine, met oogstrelende fotografie en audiobestanden om uw uitspraak te oefenen. De cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor diegenen die zich op ontspannen wijze willen verdiepen in de taal en cultuur van hun favoriete (vakantie)land.

2.    Waarom is een witte neushoorn grijs (en een zwarte ook)?
In 101 taalcolumns laten Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar zien hoe Nederlandse woorden en uitdrukkingen u flink op het verkeerde been kunnen zetten. Reis met hen mee door de taal en de tijd, en ontdek de verrassende verhalen achter woorden als schrikkeldag, pakkie-an, missionarishouding en bankroet. 

3.    Taalvoutjes – het boek 2
De allerleukste taalvoutjes verzameld!

4.    Van Dale Beeldwoordenboek (in de talen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans)
Leer een taal door middel van beelden! Deze e-books staan vol met eenvoudige woorden die u in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, handig opgedeeld in thematische hoofstukken, zoals Onderweg, Eten en drinken, Noodgevallen, Getallen en maten, Aarde en Natuur.

5.    Mijn eerste Van Dale themaboekjes
Vrolijke voorleesversjes met illustraties, om kennis te maken met nieuwe woordjes (voor peuters vanaf 3 jaar).

Vorig artikel
Volgend artikel