Van Dale Taaltrainingen: trainingsagenda 2019

De trainingsagenda tot en met juni 2019 is bekend. Kijk hier voor de trainingen, data en plaatsen. Wilt u een Van Dale-taaltraining volgen ná juni 2019? Neem dan contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.

 

We geven de Van Dale Taaltrainingen op diverse cursuslocaties in Nederland en België. Of het nu gaat om een opfriscursus Nederlandse spelling en grammatica, het schrijven van leesbare teksten of het geven van een Engelse presentatie, bij Van Dale Taaltrainingen bent u aan het juiste adres.

 

Bij Van Dale Taaltrainingen kunt u dagtrainingen, 2-daagse en 3-daagse trainingen Zakelijk Nederlands en Zakelijk Engels volgen. Alle taaltrainingen zijn ook beschikbaar als incompanytraining en als individuele training.

 

Hebt u interesse om een open groepstraining te volgen, maar kunt u niet op een van de aangegeven mogelijkheden? Geef via het formulier andere trainingsdata uw gegevens en wensen door en wij nemen contact met u op.  




Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

Probeer nu direct en zonder verdere verplichtingen Van Dale Online professioneel voor een dag. U krijgt tijdelijk toegang tot onder andere: de Dikke Van Dale, Oxford Dictionary en de online woordenboeken Duits, Frans en Spaans. Klik hier om een proefabonnement Van Dale Online professioneel aan te vragen.