Van Dale-woordenboek

Welkom bij Van Dale Online:
ontdek de voordelen van de betaalde versie!
Van Dale biedt een beperkt gratis woordenboek aan. Maar wist je dat Van Dale ook een uitgebreider onlinewoordenboek heeft? Dat is Van Dale Online, en er zit een wereld van verschil tussen het gratis woordenboek en Van Dale Online. Klik hier om tijdelijk gratis de voordelen van Van Dale Online te ontdekken. Of lees eerst meer over Van Dale Online en het verschil met het gratis woordenboek.

Speciaal voor jou
Welkom bij Van Dale Online: dé taaltool voor de professional. Ben jij een vertaler, tekstschrijver, jurist, ambtenaar, redactiemedewerker, communicatiemedewerker, hr-medewerker, marketeer, personal assistent of student? Dan zit je hier goed. 

Jouw beste taalbron
Een vertaling of andere formulering nodig, een betekenis opzoeken, de spelling controleren of op zoek naar een werkwoordvorm? Wat je ook nodig hebt, in Van Dale Online vind je wat je zoekt. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan dit filmpje:

 

Alles binnen handbereik in de Van Dale App
Ontdek het gemak en de efficiëntie van Van Dale Online. Met slechts één klik heb je toegang tot waardevolle taalbronnen, allemaal binnen handbereik op één overzichtelijk scherm!

Anders dan met het gratis woordenboek kun je met Van Dale Online ook gebruikmaken van de Van Dale App voor IOS en Android. In deze app heb je toegang tot onze uitgebreide woordenboeken.

Verschillen tussen gratis woordenboeken en Van Dale Online

Verschillen tussen gratis woordenboeken en Van Dale Online

Stap over voor exclusieve voordelen
Stap vandaag nog over van ons gratis woordenboek op Van Dazle Online en ontdek de voordelen. Met toegang tot Synoniemen Online, de Van Dale App voor mobiel en tablet, en nog veel meer, krijg je de krachtige taaltools die je nodig hebt om succesvol te zijn in je professionele en academische leven. Wil je Van Dale Online eerst proberen? Neem dan hier een gratis proefabonnement!

Snel en up-to-date
Het gratis woordenboek is beperkt en niet altijd up-to-date, maar Van Dale Online houden we dagelijks bij. Daarnaast krijg je bij Van Dale Online razendsnel antwoord. Na het invoeren van je zoekopdracht worden alle beschikbare bronnen tegelijk doorzocht. Je ziet direct waar iets gevonden is: als trefwoord of in een voorbeeldzin.

We updaten Van Dale Online continu. We voegen nieuwe woorden toe en verbeteren zo nodig de bestaande inhoud met nieuwe betekenissen, vertalingen en voorbeeldzinnen.

Sta je voor een taaluitdaging? Wij zijn er voor jou. Of je nu een woord of betekenis zoekt, een vertaling nodig hebt of je taalkennis wilt verbeteren, Van Dale Online heeft alles wat je nodig hebt. Van een gratis woordenboek tot professionele taalhulpmiddelen, wij bieden betrouwbare informatie en uitgebreide mogelijkheden om je taalvaardigheid naar een hoger niveau te tillen.