Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Nederlands

Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Nederlands

Taal is communicatie, of je nu schrijft, leest, spreekt of luistert. Als je een taal goed beheerst, begrijp je wat andere mensen bedoelen. En als je een taal goed en correct gebruikt, word je ook zelf beter begrepen. Met die intentie begon onderwijzer Johan Hendrik van Dale bijna 150 jaar geleden met zijn eerste woordenboek. En met diezelfde intentie verzorgt Van Dale vandaag de dag de Van Dale Taaltrainingen Nederlands: WerkwoordspellingCorrect NederlandsZakelijke correspondentie en Helder zakelijk schrijven.
 

Daarom kiest u Van Dale Taaltrainingen:

Van Dale-trainingsprogramma’s en -certificaten Van Dale-trainingsprogramma’s en -certificaten
Gegeven door de beste Belgische trainers Conform de officiële spelling en de Dikke Van Dale
In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement Met Van Dale-naslagwerken t.w.v. ruim € 55,- 
Met toegankelijke en interactieve leer- en hulpmiddelen  100% maatwerk mogelijk, dus ook met gebruik van
     eigen werk- of bedrijfsmateriaal 
Terugkomdagen (optioneel)  Bij u op locatie of online via Zoom
Terugkomdagen (optioneel)  Meer dan 100 jaar taalexpertise
 

Verzorgd taalgebruik helpt u succesvoller te zijn
Na het volgen van een Van Dale-taaltraining - maatwerk of regulier - weet u zeker dat uw kennis van de Nederlandse taal weer naar een hoger niveau gebracht is. Het helpt u succesvoller te zijn. Verzorgd taalgebruik is immers een visitekaartje dat u vol zelfvertrouwen kunt overhandigen. Om te zorgen dat de opgedane kennis ook echt geïntegreerd raakt in uw dagelijkse bezigheden, staat er na de training een pakket met hulpmiddelen voor u klaar: taalvaardigheidstoetsen, gerichte taaloefeningen, het Van Dale Taalhandboek Nederlands en Van Dale online-woordenboeken. Leren is immers meer dan trainen alleen!

Wilt u een Van Dale-taaltraining in-company of privé volgen? Hebt u behoefte aan een taaltraining afgestemd op uw branche of hebt u andere verzoeken voor maatwerk? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 700 2888 of via het contactformulier