Taaltraining Correct Nederlands

Voor iedereen die veel teksten schrijft en daarbij geen taalfouten mag maken, en voor iedereen die graag zijn kennis over de laatste spellingregels wil opfrissen.

Met deze taaltraining spijkert u uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij. Een eendaagse opfriscursus Nederlands inclusief Van Dale Taalsnacks. De kosten voor een open groepstraining bedragen € 605,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Dit is inclusief lesmateriaal en biologische lunch. Er zijn geen additionele kosten.

Indien u moeite hebt met de begrippen en basisregels van de  Nederlandse werkwoordspelling, dan adviseren wij u eerst de training Werkwoordspelling te volgen.

Taaltraining Correct Nederlands
Spelfouten en grammaticale slordigheden laten vaak een onprofessionele indruk achter bij de lezers. Andersom is de schrijver daarvan zich vaak niet (meer) bewust van de fouten die hij maakt, omdat hij de regels van de Nederlandse spelling en grammatica niet meer goed kent. Want hoe vervoeg je bijvoeglijk gebruikte voltooid deelwoorden en Engelse werkwoorden? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Met de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij.

*Van Dale Taalsnacks is een slimme trainingstool waarmee u na de training actief aan de slag gaat met uw fris opgedane kennis. Gedurende 15 weken worden online de taalregels herhaald met daarbij leuke en leerzame oefeningen. Gemiddeld 10 tot 20 minuten per week oefenen, wanneer het u uitkomt, en u hebt het helemaal onder de knie. Als afsluiting van de training kunt u online een eindtoets maken. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

U leert correct Nederlands schrijven. Na deze taaltraining kent u de regels van het Nederlands weer en weet u hoe u die moet toepassen om taalfouten te voorkomen. 

Kosten taaltraining:
Exclusief! 10% korting op de Taaltraining Correct Nederlands!
Gebruik tijdens het aanmelden actiecode ‘VDTDSL’ en profiteer van 10% korting!* Meld u voor 1 november 2017 aan. *Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Van € 605,- excl. btw voor € 544,50 excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangement (inclusief biologische lunch), lesmateriaal, naslagwerken, Van Dale Taalsnacks en intaketoets. Er zijn geen additionele kosten.

 AANMELDEN PROGRAMMA AGENDA  

 

Voordelen Van Dale Taaltraining Correct Nederlands:
Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica
Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica Van Dale Taalsnacks inclusief eindtoets en Van Dale-certificaat*
Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3  Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3 
Gegeven door de beste trainers Gegeven door de beste trainers
In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement
Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online> Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online
Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd
Overal in Nederland of bij u op locatie Overal in Nederland of bij u op locatie

Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training.  Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.

Maakt u wel gebruik van uw opleidingsbudget?
Vraag uw leidinggevende of de afdeling HR naar de voorwaarden.

Vorig artikel
Volgend artikel