Over Van Dale Taaltrainingen

Kies uw training

Over Van Dale Taaltrainingen

Van Dale Taaltrainingen is een samenwerking van Van Dale en Language Partners.
De Van Dale taaltrainingsprogramma’s zijn gezamenlijk ontwikkeld. De beste trainers en materialen zijn voor deze trainingen geselecteerd.

Met Van Dale Taaltrainingen bieden Van Dale en Language Partners u de beste taalhulp om succesvoller en professioneler te communiceren!


Over Van Dale
Taal is communicatie, of je nu schrijft, leest, spreekt of luistert. Als je een taal goed beheerst, begrijp je wat andere mensen bedoelen. En als je een taal goed en correct gebruikt, word je ook zelf beter begrepen. Met die intentie begon Johan Hendrik van Dale bijna 150 jaar geleden met zijn eerste woordenboek. En met diezelfde intentie verzorgt Van Dale vandaag de dag een groot en gevarieerd aanbod van producten en diensten op taalgebied. Daarmee kunnen we u als taalgebruiker krachtig ondersteunen. Van Dale biedt u graag het juiste gereedschap en de nodige kennis. Wie u ook bent, wat u ook doet.


Over Language Partners
Taaltrainingen hebben het meeste effect als je ze met plezier volgt. Daardoor ontwikkel je comfort en zelfvertrouwen in het oefenen en gebruiken van de taal. Alleen dan kan de aangeleerde taal werkelijk beklijven en is het rendement van een training optimaal. Aan deze basisvisie heeft Language Partners zijn succes te danken als hét taleninstituut van professionele taal- en cultuurtrainingen in Nederland. Met vele jaren trainingservaring, meervoudige certificering en een breed internationaal partnernetwerk is Language Partners de logische samenwerkingspartner voor Van Dale.

Hebt u vragen over Van Dale Taaltrainingen of een specifiek trainingsverzoek voor uw bedrijf? Bel ons gerust via 088 - 700 2888. Wij helpen u graag verder.