Taaltraining Correct Nederlands

Taaltraining Correct Nederlands
Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die extern moet communiceren en daarbij geen taalfouten mag maken, en voor iedereen die graag zijn kennis over de laatste spellingregels wil opfrissen.

 Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - inschrijvenVan Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - programmaVan Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - agenda 

Met deze eendaagse taaltraining spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij. De kosten voor een open groepstraining bedragen € 549,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Dit is inclusief lesmateriaal en biologische lunch. Er zijn geen additionele kosten. 

Voordelen Van Dale Taaltraining Correct Nederlands:
Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica
Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3  Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3 
Gegeven door de beste trainers Gegeven door de beste trainers
In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement
Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online
Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd
Overal in Nederland of bij u op locatie Overal in Nederland of bij u op locatie

Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training.  Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.

Taaltraining Correct Nederlands

Spelfouten en grammaticale slordigheden laten vaak een onprofessionele indruk achter bij de lezers. Andersom is de schrijver daarvan zich vaak niet (meer) bewust van de fouten die hij maakt, omdat hij de regels van de spelling en grammatica niet meer goed kent. Want hoe zat het ook alweer met het ‘kofschip’ of het ‘fokschaap’, die regel van de les Nederlands op school? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Met de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij.

Kosten taaltraining: € 549,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangement (inclusief biologische lunch), lesmateriaal, naslagwerken en intaketoets. Er zijn geen additionele kosten.

Extra optie: Van Dale Taalsnacks Correct Nederlands zijn een ideale aanvulling op deze training. Hiermee gaat u wekelijks actief aan de slag met uw fris opgedane kennis van het Nederlands. Met leuke en leerzame onlinetaaloefeningen verhoogt u hierdoor het rendement op uw investering. In combinatie met de Taaltraining Correct Nederlands zijn de kosten € 599,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling).

Aanvullende trainingsinformatie, bevestiging van de start van de cursus en de factuur ontvangt u uiterlijk vier weken voor de geplande aanvang van uw training.

Programma taaltraining
Deze taaltraining duurt 1 dag, van 09.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets. Tijdens de training zullen de volgende onderdelen aan bod komen: 

• Werkwoordspelling: d, t of dt?
• De tussen-n: aktentas of aktetas?
• Aan elkaar of los? De nieuwste regels voor samenstellingen: management assistent of managementassistent?
• Leestekens: arbo-dienst of arbodienst, sms-en of sms’en?
• Hoofdletters en kleine letters
• Grammaticale valkuilen
• Hulpmiddelen bij spellingcontrole

U leert correct Nederlands schrijven. Na deze taaltraining kent u de regels van het Nederlands weer en weet u hoe u die moet toepassen om taalfouten te voorkomen.

Gedurende de training krijgt u korte oefeningen om de regels in praktijk te brengen.

Trainingsdata en -locaties

December 2014  
9 decemberdinsdagRotterdam
12 decembervrijdagDen Haag
18 decemberdonderdagUtrecht
   
Januari 2015  
13 januaridinsdagZwolle
14 januariwoensdagDen Haag
22 januaridonderdagUtrecht
30 januarivrijdagAmsterdam
   
Februari 2015  
2 februarimaandagBreda
12 februaridonderdagRotterdam
   
Maart 2015  
3 maartdinsdagAmsterdam
11 maartwoensdagUtrecht
19 maartdonderdagBreda
27 maartvrijdagDen Haag
   
April 2015  
15 aprilwoensdagRotterdam
16 aprildonderdagZwolle
20 aprilmaandagAmsterdam
21 aprildinsdagUtrecht
   
Mei 2015  
18 meimaandagDen Haag
20 meiwoensdagBreda
21 meidonderdagRotterdam
   
Juni 2015  
12 junivrijdagZwolle
18 junidonderdagAmsterdam
22 junimaandagUtrecht

 

 Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - inschrijvenVan Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - programmaVan Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - agenda 

Wilt u deze training graag volgen maar kunt u niet op een van de aangegeven data? Geef dan hier uw voorkeur door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.