Taaltraining Correct Nederlands

Taaltraining Correct Nederlands
Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die extern moet communiceren en daarbij geen taalfouten mag maken, en voor iedereen die graag zijn kennis over de laatste spellingregels wil opfrissen.

  Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - inschrijven Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - programma Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - agenda  

Met deze eendaagse taaltraining spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij. De kosten voor een open groepstraining bedragen € 549,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Dit is inclusief lesmateriaal en biologische lunch. Er zijn geen additionele kosten. 

Voordelen Van Dale Taaltraining Correct Nederlands:
Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica Leer binnen 1 dag de spelregels van de Nederlandse spelling en grammatica
Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3  Door cursisten beoordeeld met het cijfer 9,3 
Gegeven door de beste trainers Gegeven door de beste trainers
In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement In kleine groepen of individueel voor optimaal leerrendement
Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online Gratis Van Dale Taalhandboek Nederlands en toegang tot de Dikke Van Dale Online
Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd Cedeo en Certiked (ISO-9001) gecertificeerd
Overal in Nederland of bij u op locatie Overal in Nederland of bij u op locatie

Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training.  Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.

Taaltraining Correct Nederlands

Spelfouten en grammaticale slordigheden laten vaak een onprofessionele indruk achter bij de lezers. Andersom is de schrijver daarvan zich vaak niet (meer) bewust van de fouten die hij maakt, omdat hij de regels van de spelling en grammatica niet meer goed kent. Want hoe zat het ook alweer met het ‘kofschip’ of het ‘fokschaap’, die regel van de les Nederlands op school? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Met de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands spijkert u in één dag uw kennis van de Nederlandse spelling en grammatica weer helemaal bij.

Kosten taaltraining: € 549,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling). Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangement (inclusief biologische lunch), lesmateriaal, naslagwerken en intaketoets. Er zijn geen additionele kosten.

Extra optie: Van Dale Taalsnacks Correct Nederlands zijn een ideale aanvulling op deze training. Hiermee gaat u wekelijks actief aan de slag met uw fris opgedane kennis van het Nederlands. Met leuke en leerzame onlinetaaloefeningen verhoogt u hierdoor het rendement op uw investering. In combinatie met de Taaltraining Correct Nederlands zijn de kosten € 599,- excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling).

Aanvullende trainingsinformatie, bevestiging van de start van de cursus en de factuur ontvangt u uiterlijk vier weken voor de geplande aanvang van uw training.

Programma taaltraining
Deze taaltraining duurt 1 dag, van 09.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets. Tijdens de training zullen de volgende onderdelen aan bod komen: 

• Werkwoordspelling: d, t of dt?
• De tussen-n: aktentas of aktetas?
• Aan elkaar of los? De nieuwste regels voor samenstellingen: management assistent of managementassistent?
• Leestekens: arbo-dienst of arbodienst, sms-en of sms’en?
• Hoofdletters en kleine letters
• Grammaticale valkuilen
• Hulpmiddelen bij spellingcontrole

U leert correct Nederlands schrijven. Na deze taaltraining kent u de regels van het Nederlands weer en weet u hoe u die moet toepassen om taalfouten te voorkomen.

Gedurende de training krijgt u korte oefeningen om de regels in praktijk te brengen.

Trainingsdata en -locaties

     
Oktober 2014    
30 oktober donderdag Zwolle
     
November 2014    
11 november dinsdag Utrecht
12 november woensdag Breda
20 november donderdag Den Haag
28 november vrijdag Rotterdam
     
December 2014    
1 december maandag Amsterdam
3 december woensdag Zwolle
9 december dinsdag Rotterdam
12 december vrijdag Den Haag
18 december donderdag Utrecht
     
Januari 2015    
13 januari dinsdag Zwolle
14 januari woensdag Den Haag
22 januari donderdag Utrecht
30 januari vrijdag Amsterdam
     
Februari 2015    
2 februari maandag Breda
12 februari donderdag Rotterdam
     
Maart 2015    
3 maart dinsdag Amsterdam
11 maart woensdag Utrecht
19 maart donderdag Breda
27 maart vrijdag Den Haag
     
April 2015    
15 april woensdag Rotterdam
16 april donderdag Zwolle
20 april maandag Amsterdam
21 april dinsdag Utrecht
     
Mei 2015    
18 mei maandag Den Haag
20 mei woensdag Breda
21 mei donderdag Rotterdam
     
Juni 2015    
12 juni vrijdag Zwolle
18 juni donderdag Amsterdam
22 juni maandag Utrecht

 

  Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - inschrijven Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - programma Van Dale Taaltrainingen Correct Nederlands - agenda  

Wilt u deze training graag volgen maar kunt u niet op een van de aangegeven data? Geef dan hier uw voorkeur door en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.