Talen

Talen

Vertaalbureau Van Dale Vertalingen levert vertalingen in een keur van talen. Dezelfde talen waarvoor Van Dale ook de bekende professionele vertaalwoordenboeken uitbrengt. De zorg voor precisie en kwaliteit die de woordenboeken kenmerken, zijn ook terug te vinden in onze vertalingen.

Vertaalbureau Van Dale Vertalingen kan uw teksten vanuit of naar de volgende talen vertalen:

> Nederlands
> Engels (zowel Brits-Engels als Amerikaans-Engels)
> Frans
> Duits
> Spaans
> Italiaans
> Portugees
> Zweeds
> Andere talen: op aanvraag.

Alle vertalingen van vertaalbureau Van Dale Vertalingen worden gemaakt door moedertaalsprekers van de betreffende taal. Die hebben niet alleen oog voor de taalkundige nuances van een tekst, maar ook voor de culturele, politieke of juridische aspecten. Kennis van de manier waarop de zaken zijn geregeld in een land, is cruciaal om de beste vertalingen te maken.

Ook vakspecialistische kennis is van groot belang om te komen tot een goede vertaling. Voor alle genoemde talen beschikt Van Dale Vertalingen over specialisten op de volgende vakgebieden:financieeljuridischmedisch, technischbeleidstekstenjaarverslagen & corporate communicatiemarketing & communicatie.

Onze projectmanagers kunnen u meer vertellen over onze werkwijze en stellen graag een offerte voor u op. Neem contact met ons op via 020-6224943 of via ons aanvraagformulier.

Engelse vertalingen
• Duitse vertalingen
• Franse vertalingen
• Spaanse vertalingen

• Italiaanse vertalingen 
• Portugese vertalingen 
• Zweedse vertalingen