Over Van Dale Vertalingen

Over Van Dale Vertalingen

Vertaalbureau Van Dale Vertalingen is een nieuwe dienst van Van Dale voor bedrijven en instellingen.
Van Dale Vertalingen levert vertalingen op alle vakgebieden en vanuit en naar alle talen waarin onze professionele woordenboeken beschikbaar zijn. Hierbij hanteren we de hoge kwaliteitsnormen die we al bijna 150 jaar hanteren op taalgebied. 

Voor Van Dale Vertalingen zijn de beste vertalers geselecteerd. Alle vertaalopdrachten worden uitgevoerd volgens streng gecontroleerde en gecertificeerde processen en volgens de taalnormen van Van Dale. Iedere vertaling ondergaat 100% revisie door een ervaren vakspecialist. Wij noemen dat: twee paar ogen op elk woord.
 
Hebt u vragen over Van Dale Vertalingen of een specifiek vertaalverzoek? Bel ons gerust op 088-838 2536 of mail ons. Wij helpen u graag verder.

Van Dale Vertalingen. We geven u ons woord.

Over Van Dale

Taal is communicatie, of je nu schrijft, leest, spreekt of luistert. Als je een taal goed beheerst, begrijp je wat andere mensen bedoelen. En als je een taal goed en correct gebruikt, word je ook zelf beter begrepen. Met die intentie is Johan Hendrik van Dale in 1867 begonnen met zijn eerste woordenboek. En met diezelfde intentie verzorgt Van Dale vandaag de dag een groot en gevarieerd aanbod van producten en diensten op taalgebied. Daarmee kunnen we u als taalgebruiker krachtig ondersteunen. Van Dale biedt u graag het juiste gereedschap en de nodige kennis. Wie u ook bent, wat u ook doet.

Van Dale Vertalingen is een samenwerking met vertaalbureau The Language Lab. The Language Lab is verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de vertaalopdrachten. Sinds de oprichting in 1993 heeft dit bureau zijn sporen verdiend in de vertaalwereld. Het bureau is erkend lid van de VViN en gecertificeerd voor de normen ISO 9001 en ISO 17100 voor vertaaldiensten.