Duits vertaalbureau Van Dale Vertalingen

Duits vertaalbureau Van Dale Vertalingen

Het Duits is de taal van onze oosterburen. Maar niet alleen in Duitsland wordt Duits gesproken. Ook in Oostenrijk en in delen van bijvoorbeeld Zwitserland (Zwitser-Duits), Italië (het Duits van Zuid-Tirol), België en Luxemburg is Duits de voertaal. In totaal hebben meer dan honderd miljoen Europeanen het Duits als moedertaal.

Behalve onze buren zijn de Duitsers ook onze belangrijkste handelspartners. Nederlandse bedrijven moeten daarom geregeld in het Duits communiceren. En dat steekt nauw. Juist omdat het Duits ogenschijnlijk zoveel op het Nederlands lijkt, liggen fouten op de loer. Zo kun je een Duitser beter niet beloven dat je hem zult bellen, want dan zeg je in feite dat je gaat blaffen.
Verder zijn er natuurlijk de beruchte naamvallen, waarmee een fout gauw gemaakt is. En hoe dicht Duitsland ook bij ons land ligt, er zijn toch belangrijke cultuurverschillen. Zo kun je een Duitser minder snel tutoyeren dan een landgenoot.

Goed zakendoen begint met goed communiceren. Alle reden dus om te kiezen voor de zekerheid van een professionele vertaling van vertaalbureau Van Dale Vertalingen.

Waarom Duits vertaalbureau Van Dale Vertalingen?

Bij vertaalbureau Van Dale Vertalingen bent u aan het juiste adres voor een perfecte Duitse vertaling. Onze vertalers en revisors zijn allemaal moedertaalsprekers en academisch geschoold. Zij hebben bovendien kennis van de specifieke Duitse cultuur. Tevens zijn zij speciaal geselecteerd op hun uitgebreide werkervaring en vakspecifieke kennis.

 Vertaald door de beste vertalers
 100% revisie door vakspecialisten
 Conform ISO-norm 9001 en NEN-norm 15038
 Klantspecifiek terminologie- en tekstbeheer
 Met Van Dale-kwaliteitsgarantie
 Vakvertalingen: financieel, juridisch, medisch, technisch,
     beleidsteksten, jaarverslagen & corporate communicatie,
     marketing & communicatie

 Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw vertaling Duits >>

Engelse vertalingen
• Duitse vertalingen
• Franse vertalingen
• Spaanse vertalingen

• Italiaanse vertalingen 
• Portugese vertalingen 
• Zweedse vertalingen