Van Dale Online op school

Van Dale Online op school - € 1,50 per leerling, per schooljaar

  Rondleiding 

 

 

Van Dale Online op school is dé taaloplossing voor uw leerling. Het maakt gebruik van de krachtige en betrouwbare zoekapplicatie van o.a. de Dikke Van Dale Online.

Leerlingen werken graag online, maar als ze woorden opzoeken via Google merken docenten vaak dat ze slechte en foute vertalingen en definities geven en dat ze snel worden afgeleid. Daarnaast mogen leerlingen woordenboeken gebruiken op het eindexamen en moeten ze dus flink oefenen om die te leren gebruiken.

Van Dale Online op school biedt uw leerlingen de perfecte oplossing. Het vinden gaat lekker snel en online heeft ook extra’s zoals hoorbare uitspraak en werkwoordrijtjes.

‘Het grootste voordeel van de onlinewoordenboeken van Van Dale vergeleken met andere (gratis) diensten: alles binnen één scherm, zonder afleiding. En bij Van Dale weet je zeker dat de opgezochte betekenis klopt.’
– Irene van der Spoel, taaldocent Engels

De uitstraling en gebruikerservaring is op basis van feedback van docenten en leerlingen geoptimaliseerd. Er worden continu woorden toegevoegd en definities aangescherpt.

● woordenschat op eigen lees- en begripsniveau
● spelling, betekenis, vertaling, uitspraak en veel meer
● werkt op elk scherm: digiborden, tablets, pc's, etc.
● 100% zekerheid in een vertrouwde omgeving

Speciaal voor uw school!
Toegang tot de vertrouwde Van Dale Onlinewoordenboeken Nederlands, Engels, Frans, Duits én Spaans hebt u al voor € 1,50* per leerling per schooljaar.

Dit abonnement werkt op IP-basis. Wilt u uw leerlingen naast bovenstaande IP-toegang op school ook thuis toegang geven tot Van Dale Online? Sluit dan bij het schoolabonnement ook buitenschools gebruik af, dit kan voor € 0,50* per leerling per jaar.

Proberen
Wilt u zelf of met de hele school alvast kijken hoe Van Dale Online op school eruitziet? Dan kunt u hier een vrijblijvend proefabonnement nemen van 1 maand: www.vandale.nl/online-op-school.

*prijzen zijn excl. btw.

 
   
Vragen? Direct bestellen? Vul het volgende formulier in>>>

 >Naar boven