Taaltraining Zakelijk Engels: presenteren

Wie jarig is trakteert!
De Dikke Van Dale bestaat 150 jaar en daarom trakteren we.
Meld u nu aan voor de taaltraining Zakelijk Engels: presenteren en u betaalt geen € 1.029,-, maar € 929,-. U kunt tot 31 maart 2015 profiteren van deze actie. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

Een presentatie geven in het Engels is lastig, ook al beheerst u het Engels redelijk en hebt u ervaring met presenteren. Als u eenmaal voor een groep staat, moet u zich volledig kunnen concentreren op uw boodschap en uw publiek. U moet zich daarbij niet onzeker voelen over uw taalgebruik en hoe dat overkomt op uw buitenlandse publiek. Overtuigend presenteren in het Engels vergt een goede voorbereiding, zelfvertrouwen over uw taalgebruik en kennis van culturele nuances.

Doelgroep taaltraining

Deze taaltraining is bedoeld voor iedereen die weleens een presentatie in het Engels moet houden. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij het Engels goed beheersen.

Doel taaltraining

U leert overtuigend presenteren in het Engels. Na deze training geeft u met zelfvertrouwen een goed opgebouwde presentatie in het Engels. U kent de technieken, vaardigheden en culturele conventies die nodig zijn om uw publiek te boeien.

Tijdens de tweede dag krijgt u een persoonlijke opdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt u een Van Dale-certificaat.

Opzet taaltraining

Deze taaltraining duurt 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken. Voorafgaand aan de training krijgt u online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek.

Deze taaltraining kan goed gevolgd worden in combinatie met de andere praktische taaltrainingen Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekken; netwerken; rapporteren en vergaderen.

Aanmelden

Programma taaltraining

Tijdens de taaltraining komen onderstaande onderwerpen aan bod.

•Succesfactoren: doelgroep, boodschap, culturele conventies
•Presentatietaal: woordenschat, uitspraak, zinsopbouw en grammatica
•Voorbereiding van de presentatie: opbouw, gebruik van voorbeelden, visuele hulpmiddelen
•Presentatietechniek en non-verbale communicatie
•Interactie met het publiek: vragen beantwoorden, discussiëren

De taaltraining is interactief van opzet. Deelnemers geven presentaties voor de groep. U krijgt werkopdrachten mee.

Kosten taaltraining: 1029 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)

Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

Trainingslocaties en -data

22 en 29 mei 2015vrijdagDen Haag
16 en 23 juni 2015dinsdagZwolle


Aanmelden

Hebt u interesse om een open groepstraining te volgen maar kunt u niet op een van de aangegeven mogelijkheden? Geef via het formulier andere trainingsdata uw gegevens en wensen door en wij nemen contact met u op.

Deze taaltraining is ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training. Neem hiervoor contact met ons op via 088-700 2888 of via het contactformulier.