Praktische taaltrainingen Zakelijk Engels

Kies uw training

Praktische taaltrainingen Zakelijk Engels

  • Netwerken zonder te zoeken naar openingszinnen?
  • Een creatief en gestructureerd verhaal presenteren?
  • Helder, gestructureerd en foutloos rapporteren?
  • Vergaderen met de nodige 'tact & diplomacy'?
     

In het Engels netwerken, presenteren, vergaderen en rapporteren is vaak lastiger dan men denkt. Het gaat niet alleen om een goede taalbeheersing en uitspraak. Door de bijbehorende culturele valkuilen moeten medewerkers beschikken over het passende jargon en kiezen voor de juiste aanspreekvorm, toonzetting en stijl.

 

Laat uw medewerker een van de praktische Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Engels volgen: 

netwerkenpresenteren; rapporteren; vergaderen.  

 

Zakelijk Engels: netwerken

Na deze taaltraining drukt uw medewerker zich professioneler uit en voelt hij zich zekerder in de benadering van zijn internationale zakenrelaties. De medewerker weet bovendien aan welke formele en culturele regels hij zich moet houden om het contact met zijn relaties succesvol te laten verlopen.

Voor meer informatie en aanmelden >>

 

Zakelijk Engels: presenteren

Uw medewerker leert overtuigend presenteren in het Engels. Na deze training geeft hij met zelfvertrouwen een goed opgebouwde presentatie. Hij kent de technieken, vaardigheden en culturele conventies die nodig zijn om zijn publiek te boeien.

Voor meer informatie en aanmelden >>

 

Zakelijk Engels: rapporteren

Na afloop van deze training is uw medewerker in staat om leesbare en overtuigende rapporten in het Engels op te stellen. Hij gebruikt de juiste structuur, woorden en uitdrukkingen. Hij kiest daarbij ook de juiste stijl en toonzetting.

Voor meer informatie en aanmelden >>  

Zakelijk Engels: vergaderen

Na deze taaltraining kent uw medewerker het Engelse vergaderjargon. Hij weet bovendien aan welke formele en culturele regels hij zich moet houden om een vergadering succesvol te laten verlopen.

Voor meer informatie en aanmelden >>

 

Opzet taaltrainingen

Deze trainingen duren 2 dagen. Beide dagen duren van 09.30 tot 16.30 uur. Tussen de trainingsdagen zit een periode van een of twee weken. Voorafgaand aan de trainingen krijgt uw medewerker online een intaketoets en een telefonisch intakegesprek. Als afsluiting van deze trainingen krijgt hij een eindopdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt de medewerker een Van Dale-certificaat.

 

Kosten per taaltraining: 995 euro excl. btw (geen btw bij btw-vrijstelling)

Het genoemde bedrag is inclusief dagarrangementen, lesmateriaal, naslagwerken, woordenboeken, intaketoets en intakegesprek. Er zijn geen additionele kosten.

 

Deze taaltrainingen zijn ook beschikbaar als incompanytraining of als individuele training. Neem hiervoor contact met ons op via 088-800 4222 of via het contactformulier.